Bewaking hotel

In de voorbije jaren is het hotelaanbod en de diversiteit op de internationale markt heel sterk toegenomen. Daarbij laten hotelgasten en bedrijven hun keuze niet alleen bepalen door een correcte prijs-kwaliteitverhouding, maar ook, en in even sterke mate, door het subjectieve veiligheidsgevoel.

Nochtans worden hotels regelmatig geconfronteerd met allerlei vormen van criminaliteit, gaande van vandalisme en diefstal tot overval. Daarom is het des te belangrijker om Hotel Security Agents in te schakelen, die zeer alert zijn om deze fenomenen tijdig op te merken en gepast te reageren.

Daarnaast worden de hotelmedewerkers regelmatig geconfronteerd met moeilijke tot agressieve klanten.

Het internationaal karakter, de vaak hooggeplaatste gasten en de diversiteit van taken eisen van onze meertalige Hotel Security Agents een deskundige aanpak. Hun sociale vaardigheid, perfect voorkomen, stressbestendigheid en discretie behoren tot de basisvereisten.

Op basis van een audit, waarbij we de huidige risico’s detecteren en analyseren, ontwikkelen wij een gepaste oplossing die past binnen uw hotel, ongeacht of het nu gaat over een permanente of een tijdelijke opdracht.

Bewaking hotel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x