Bewaking werf

Bouwwerven zijn een geliefkoosd doelwit van dieven en vandalen. Door hun open karakter en de aanwezigheid van kostbare materialen vinden er jaarlijks vele gevallen van diefstallen en inbraken op werven plaats. Het gaat hier vooral om diefstal van klein gereedschap, bouwmateriaal en elektrische installaties tot diefstal van grote werfvoertuigen zoals kranen.

De dag van vandaag hebben bouwpromotoren, aannemers en architecten dan ook nood aan een security-patrner voor beveiligingsbehoeften op hun werven.

Salus Group biedt vanuit haar uitgebreid dienstenaanbod een geïntegreerde oplossing op maat voor elke werf, zodat in samenspraak met de werfleider de meest efficiënte oplossing wordt voorgesteld.

Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de geplande activiteiten op de werf zodat alle betrokken partijen hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Er kunnen verschillende diensten gecombineerd worden naargelang de beveiligingsnoden van de werf:

Camerabewaking op werf (CCTV)

Toegangscontrole op de werf (badgelezer, tourniquets, …)

Mobiele bewakingsdiensten (Preventieve controlerondes & Interventie na alarm)

Permanente bewaking

Verklein het risico op financiële schade door diefstal van gereedschap, bouwmaterialen en werfvoertuigen waardoor er ook een vertraging van de werken kan ontstaan.

Onze Construction Site Agents garanderen de continuïteit van de bouwwerken wat voor de bouwonderneming van groot belang is.

Bewaking werf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x