Bewaking ziekenhuis

Zorginstellingen worden steeds meer geconfronteerd met allerhande vormen van criminaliteit en overlast. Heel wat medewerkers en patiënten zijn vaak het slachtoffer van agressie, diefstal, en/of geweld. Deze specifieke misdrijven behoeven ook specifieke oplossingen die zijn gebaseerd op een combinatie van mechanische, elektronische en organisatorische beveiligingsmaatregelen.

Op basis van een audit, waarbij we de huidige risico’s detecteren en analyseren, ontwikkelen wij een gepaste oplossing die past in de cultuur van uw instelling, ongeacht of het nu gaat over een permanente of een tijdelijke opdracht.
Verhoog de efficiëntie van uw diensten door de beveiliging van uw zorginstelling in handen te geven van onze Health Care Agents zodat uw medische staf zich enkel hoeft te focussen op de medische zorg.

Deze agenten hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd, bovenop de wettelijk verplichte opleiding. Zo zijn ze vertrouwd met het medisch vakjargon en hebben ze inzicht in de structuren van zorginstellingen en hun risicoplaatsen. Verder zijn ze opgeleid om klantgericht te handelen en kunnen ze omgaan met emoties en agressiviteit.

Bewaking ziekenhuis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x