Toezicht parking

In een maatschappij die zo zeer gebonden is aan mobiliteit en waar de meerderheid van de bevolking een auto gebruikt, is het parkeren in boven- of ondergrondse parkeergarages niet meer weg te denken.

De exploitatie van parkeervoorzieningen is de corebusiness van parkeerbeheerders, zodat de parkeerfaciliteit een zo laag mogelijke drempel voor de bezoekers moet vormen.

Echter stellen we vast dat parkeergarages vaak een trekpleister zijn voor prostituees, daklozen en drugsverslaafden en dus het doelwit vormen van criminaliteit en overlast.

Hierbij valt te denken aan vandalisme, inbraak in- of diefstal van auto s, maar ook belediging of mishandeling van personeel of andere gebruikers van de garages. Bij overlast gaat het bijvoorbeeld om wildplassen, drugsgebruik of samenscholing.

Vele parkeerbedrijven hanteren doorgaans kwaliteits- en servicenormen (veiligheid) voor hun vestigingen, en schakelen bewakingsagenten in om hun garages clean te houden.

Onze Parking Place Agents, die zowel overdag en/of ‘s nachts aanwezig zijn verhogen het veiligheidsgevoel in uw parking!

Deze agenten kunnen permanent op één parking worden ingezet of voeren controles uit op meerdere parkeergarages binnen een bepaalde actieradius. (Consortiumbewaking)

Toezicht parking

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x