Bewaking scholen & universiteiten

Inbraak, diefstal, agressie, geweld en seksuele intimidatie in de onderwijsinstellingen zijn niet nieuw. Door een reeks gebeurtenissen in de afgelopen jaren is de aandacht voor veiligheid in de universiteiten, hogescholen en scholen enorm toegenomen.

Om tot een verbetering van de veiligheid en welbevinden van studenten en personeel in het onderwijs te komen wordt er meer en meer beroep gedaan op bewakingsdiensten.

De basistaak van onze Education Site Agents is het bewaken van goederen en gebouwen op de campussen. Hun aanwezigheid is erop gericht om proactief een ontradend effect te creƫren voor individuen die bepaalde onwettelijke handelingen wensen te stellen.

Gebruikmakend van moderne communicatiemiddelen voeren onze agenten op elk uur van de dag en/of nacht controlerondes uit op de campus en in de gebouwen. Tevens kan u de bewaking verzoeken om lokalen te openen en desgewenst af te sluiten.

De Education Site Agents zijn tevens een centraal aanspreekpunt voor alle incidenten of fenomenen en zijn uitgerust en opgeleid om de correcte ondersteuning/hulp te bieden.

Bewaking scholen & universiteiten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x