Havenbewaking Geel

Nood aan havenbewaking Geel die niets over het hoofd ziet? Bent u op zoek naar havenbewakers die dagelijks controles uitvoeren volgens de ISPS-code? Is een ervaren bewakingspartner welkom? Salus Group staat in voor professionele permanente bewaking van havens. Wij kijken niet alleen toe in de haven van Geel maar grijpen ook in waar nodig. Dreigingen hoeven u zo niet langer te dwarsbomen.

De kracht van bewaking van haven

De terroristische aanslagen van 11 september 2001 en de aanvallen op de schepen “Limbourg” en “USS Cole” hebben de kwetsbaarheid van de maritieme sector duidelijk gemaakt. In het kader van de internationale strijd tegen het terrorisme, moeten schepen en havenfaciliteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan de International Ship and Port Facility Security Code (ISPS-code). Voortaan dienen havens en havenbedrijven op een gelijkwaardige manier beveiligd te zijn als luchthavens. Waar havenbewaking voordien vrijblijvend was, is de bewaking van haven sindsdien een verplichting die alle partijen ten goede komt. Van werfleiders, over havenarbeiders, tot vrachtverkeer. Safety first is het motto voor iedere havenzone en ieder havenbedrijf.

Containerterminals bewaken, bulkterminals in de gaten houden, laad- en losverkeer controleren, ... Salus Group neemt de verplichtingen en zorgen die bij de naleving van de ISPS-code komen kijken weg bij bedrijven gelegen in havengebieden. Onze bewakingsagenten zijn volledig op de hoogte van de wettelijke normen en voeren statische bewaking uit op de site die hier helemaal mee in lijn ligt. 

De ISPS-code is van toepassing op ...

 • Passagiersschepen
 • Vrachtschepen met een brutotonnage van 500 of meer
 • Havenfaciliteiten die bovenstaande schepen in international verkeer behandelen

Onze veiligheidsagenten met als specialisatie havenbewaking of Port Facility Agents verhogen onmiskenbaar de veiligheid door hun bekwaamheid in toegangscontrole van personen en goederen. Bovendien dragen ze bij tot de productiviteit die vereist is in een havenomgeving.

De Salus Group Port Facility Agents zijn permanent aanwezig op de havensite en kunnen hun diensten ook bewijzen op het vlak van safety, brandpreventie en -bestrijding en allerhande preventieve en productieve permanente controles uitvoeren.

Een ervaren partij onder de arm nemen voor preventieve controlerondes, camerabeelden opvolgen, ... in de haven van Geel? Bewakingsagenten inschakelen om tiptop te werken volgens ISPS?

Onze taken havenbewaking Geel

 • Toegangscontrole op de terminal (ingangs- en uitgangscontrole) 

 • Controle van personeelsleden

 • Controle van vrachtverkeer

 • Statische bewaking van goederen

 • Doorzoeken van goederen

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Salus Group stelt het geschikt aantal havenbewakingsagenten voor op basis van uw plaats, terreinoppervlakte, activiteiten en personeel. Security is voor ons een zaak van maatwerk.

Havenbewaking Geel: permanent én mobiel

Salus Group staat in voor de statische bewaking van havengebieden. Vult u permanente bewaking aan met mobiele bewaking? Dan zit uw zaak safe. Door uw altijd aanwezige bewaking van haven aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een totaalbewaking. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u in staat uw werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten uw core business vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor het unieke karakter van uw terrein een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking combineert.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmen controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsonderneming zijn wij 100% thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze veiligheidsattesten en certificaten altijd actueel zijn? Wij leggen ze aan u voor als u dat wenst.

Permanente bewaking aanvragen bij een bewakingsfirma met jarenlange kennis en kunde in havenveiligheid?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Havenbewaking Geel? Salus Group verhoogt de veiligheid in uw havenomgeving.Onze gecertificeerde bewakingsagenten bieden dagelijkse bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote havens. Wij staan in voor de continue bewaking van onder meer één havenbedrijf, een geheel havendok of de volledige havenzone. Salus Group schakelt de juiste mensen en de juiste middelen in voor uw bewakingsopdracht. Onze bewaking van haven versterkt u in uw professionele activiteiten vanop de achtergrond.
Salus Group is de partner in permanente bewaking van onder andere ...
 • Havengebieden: havenbedrijven, laad- en loszones, controleposten, ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen, containers, ...
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, werkkrachten en leveranciers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de vaste bewakingspartner van bedrijven in en rond Geel voor havenbewaking. Naast de bewaking van havens, bieden we tevens onderstaande bewakingsdiensten aan:

Heeft u ook bedrijfsactiviteiten buiten de haven? Wenst u meer informatie te ontvangen omtrent een van onze andere permanente of mobiele bewakingsdiensten?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Geel.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van onze bewakingsonderneming in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Havenbewaking Geel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x