Havenbewaking Hasselt

Havenbewaking Hasselt gezocht? Uw site op-en-top laten bewaken door gespecialiseerde security agents? De getrainde havenbewakers van Salus Group nemen de dagelijkse, permanente bewaking van havens en scheepvaartbedrijven voor hun rekening. Wij opereren volledig volgens de ISPS-code en zetten de veiligheid van uw terrein, goederen en mensen met stip op de eerste plaats.

De kracht van bewaking van haven

De terroristische aanslagen van 11 september 2001 en de aanvallen op de schepen “Limbourg” en “USS Cole” hebben de kwetsbaarheid van de maritieme sector duidelijk gemaakt. In het kader van de internationale strijd tegen het terrorisme, moeten schepen en havenfaciliteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan de International Ship and Port Facility Security Code (ISPS-code). Voortaan dienen havens en havenbedrijven op een gelijkwaardige manier beveiligd te zijn als luchthavens. Waar havenbewaking voordien vrijblijvend was, is de bewaking van haven sindsdien een verplichting die alle partijen ten goede komt. Van werfleiders, over havenarbeiders, tot vrachtverkeer. Safety first is het motto voor iedere havenzone en ieder havenbedrijf.

Vrachtverkeer controleren, goederen bewaken, CCTV-beelden beheren en observeren, ... Salus Group neemt de verplichtingen en zorgen die bij de naleving van de ISPS-code komen kijken weg bij bedrijven gelegen in havens. Onze bewakingsagenten zijn perfect op de hoogte van de wettelijke normen en voeren statische bewaking uit die hier helemaal mee in lijn ligt. 

De ISPS-code is van toepassing op ...

 • Passagiersschepen
 • Vrachtschepen met een brutotonnage van 500 of meer
 • Havenfaciliteiten die bovenstaande schepen in international verkeer behandelen

Onze veiligheidsagenten met als specialisatie havenbewaking of Port Facility Agents verhogen onmiskenbaar de veiligheid door hun bekwaamheid in toegangscontrole van personen en goederen. Bovendien dragen ze bij tot de productiviteit die vereist is in een havenomgeving.

De Salus Group Port Facility Agents zijn permanent aanwezig op de havensite en kunnen hun diensten ook bewijzen op het vlak van safety, brandpreventie en -bestrijding en allerhande preventieve en productieve permanente controles uitvoeren.

Uw haven of scheepvaartbedrijf in Hasselt beschermen tegen diefstal, drugssmokkel, ... ? Te weten komen wat onze doorwinterde havenbewakers voor u kunnen betekenen?

Onze taken havenbewaking Hasselt

 • Toegangscontrole op de terminal (ingangs- en uitgangscontrole) 

 • Controle van personeelsleden

 • Controle van vrachtverkeer

 • Statische bewaking van goederen

 • Doorzoeken van goederen

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Salus Group stelt het geschikt aantal havenbewakingsagenten voor op basis van uw locatie, oppervlakte, activiteiten en team. Security is voor ons gegarandeerd een zaak van maatwerk.

Havenbewaking Hasselt: permanent én mobiel

Salus Group staat in voor de statische bewaking van havengebieden. Vult u permanente bewaking aan met mobiele bewaking? Dan zit uw zaak safe. Door uw altijd aanwezige bewaking van haven aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een totaalbewaking. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u in staat ongestoord te werken en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten uw core taken vallen. 

Bewakingsplan op maat

Wij stellen u nooit standaardbewaking voor, maar adviseren met veel aandacht voor de eigenheid van uw terrein een bewakingsplan dat permanente en mobiele bewaking combineert.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionals. Wij beschikken over ruime expertise en stevige praktijkervaring. Ook volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze veiligheidsattesten en certificaten up-to-date zijn? Wij leggen ze graag aan u voor als u dat wenst.

Bewaking aanvragen bij een bewakingsonderneming met tonnen ervaring in havenveiligheid?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Havenbewaking Hasselt? Salus Group verhoogt de veiligheid in uw havenomgeving.Onze gecertificeerde bewakingsagenten bieden dagelijkse bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote havens. Wij staan in voor de continue bewaking van onder meer één havenbedrijf, een geheel havendok of de volledige havenzone. Salus Group schakelt de juiste mensen en de juiste middelen in voor uw bewakingsopdracht. Onze bewaking van haven versterkt u in uw professionele activiteiten vanop de achtergrond.
Salus Group is de partner in permanente bewaking van onder andere ...
 • Havengebieden: havenbedrijven, laad- en loszones, controleposten, ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen, containers, ...
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controles uitvoeren, arbeiders en contractors identificeren, alarmen beheren, ... Salus Group is al jaren de vaste bewakingspartner van bedrijven in regio Hasselt voor havenbewaking. Naast de bewaking van havens, bieden we ook volgende bewakingsdiensten aan:

Wenst u meer info te krijgen over een andere permanente of mobiele bewakingsdienst?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Hasselt.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsactiviteiten en werp een blik achter de schermen van ons bewakingsbedrijf in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Havenbewaking Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x