Havenbewaking Kallo

Professionele havenbewaking Kallo gezocht? Een beroep doen op veiligheidsprofessionals voor uw havendok of maritiem bedrijf? Onze bewakingsagenten kennen de ISPS-code door en door en ondersteunen havenzones en havenbedrijven in hun naleving ervan. Statische, permanente bewaking in Kallo en omstreken? Salus Group staat snel en secuur in voor de safety!

De kracht van bewaking van haven

De terroristische aanslagen van 11 september 2001 en de aanvallen op de schepen “Limbourg” en “USS Cole” hebben de kwetsbaarheid van de maritieme sector aangetoond. In het kader van de internationale strijd tegen het terrorisme, moeten schepen en havenfaciliteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan de International Ship and Port Facility Security Code (ISPS-code). Voortaan dienen havens op eenzelfde manier beveiligd te zijn als luchthavens. Waar havenbewaking vroeger vrijblijvend was, is de bewaking van haven vandaag een verplichting die alle partijen ten goede komt. Van werfmanagers, over arbeiders, tot vrachtvervoer. Safety first is het motto voor iedere havenzone en ieder havenbedrijf.

Toegangscontrole, goederen doorzoeken, ... Salus Group neemt de verplichtingen en zorgen die bij de naleving van de ISPS-code komen kijken weg bij firma's gelegen in havengebieden. Onze bewakingsagenten zijn 100% op de hoogte van de wettelijke normen en voeren statische bewaking uit op de site die hier volledig mee in lijn ligt. 

De ISPS-code is van toepassing op ...

 • Passagiersschepen
 • Vrachtschepen met een brutotonnage van 500 of meer
 • Havenfaciliteiten die bovenstaande schepen in international verkeer behandelen

Onze veiligheidsagenten met als specialisatie havenbewaking of Port Facility Agents verhogen onmiskenbaar de veiligheid door hun bekwaamheid in toegangscontrole van personen en goederen. Bovendien dragen ze bij tot de productiviteit die vereist is in een havenomgeving.

De Salus Group Port Facility Agents zijn permanent aanwezig op de havensite en kunnen hun diensten ook bewijzen op het vlak van safety, brandpreventie en -bestrijding en allerhande preventieve en productieve permanente controles uitvoeren.

U wapenen tegen drugsproblematiek, inbraak, ... in de haven van Kallo? Te weten komen wat onze havenbewakingsagenten voor u kunnen betekenen?

Onze taken havenbewaking Kallo

 • Toegangscontrole op de terminal (ingangs- en uitgangscontrole) 

 • Controle van personeelsleden

 • Controle van vrachtverkeer

 • Statische bewaking van goederen

 • Doorzoeken van goederen

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Salus Group stelt het nodige aantal havenbewakingsagenten voor op basis van uw locatie, oppervlakte, activiteiten en medewerkers. Security is voor ons altijd een zaak van maatwerk.

Havenbewaking Kallo: permanent én mobiel

Salus Group staat in voor de statische bewaking van havengebieden. Vult u permanente bewaking aan met mobiele bewaking? Dan zit uw zaak écht goed. Door uw altijd aanwezige bewaking van haven aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een totaalbewaking. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u in staat uw werk ongehinderd verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten uw takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een generieke bewaking voor, maar stelt met bijzondere aandacht voor de eigenheid van uw terrein een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking combineert.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze veiligheidsattesten en certificaten up-to-date zijn? Wij leggen ze graag aan u voor als u dat wenst.

Permanente bewaking aanvragen bij een bewakingsfirma met jarenlange knowhow in havenveiligheid?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Havenbewaking Kallo? Salus Group verhoogt de veiligheid in uw havenomgeving.Onze gecertificeerde bewakingsagenten bieden dagelijkse bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote havens. Wij staan in voor de continue bewaking van onder meer één havenbedrijf, een geheel havendok of de volledige havenzone. Salus Group schakelt de juiste mensen en de juiste middelen in voor uw bewakingsopdracht. Onze bewaking van haven versterkt u in uw professionele activiteiten vanop de achtergrond.
Salus Group is de partner in permanente bewaking van onder meer ...
 • Havengebieden: havenbedrijven, laad- en loszones, controleposten, ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen, containers, ...
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controles uitvoeren, leveranciers identificeren, alarmen beheren, ... Salus Group is al jaren de vaste bewakingspartner van bedrijven in Kallo voor havenbewaking. Naast de bewaking van havens, bieden we tevens onderstaande bewakingsdiensten aan:

Heeft u ook bedrijfsactiviteiten buiten de haven? Wenst u meer informatie te ontvangen omtrent een van onze andere permanente of mobiele bewakingsdiensten?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Kallo.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van ons bewakingsbedrijf in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Havenbewaking Kallo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x