Havenbewaking Zeebrugge

Zoekt u havenbewaking Zeebrugge? Wilt u met een gerust hart werken, vervoeren, laden, lossen, opslaan, ... vanuit de haven van Zeebrugge? Met permanente bewaking kan u gerust zijn. Salus Group is al jaren een vaste waarde in de wereld van havenbewaking. Wij kennen de ISPS-code vanbuiten en passen ze moeiteloos en professioneel toe in Zeebrugge. Bewaking die uw business niet hindert maar boost? Onze havenbewakers zorgen er graag voor!

De kracht van bewaking van haven

De terroristische aanslagen van 11 september 2001 en de aanvallen op de schepen “Limbourg” en “USS Cole” hebben de kwetsbaarheid van de maritieme sector duidelijk gemaakt. In het kader van de internationale strijd tegen het terrorisme, moeten schepen en havenfaciliteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan de International Ship and Port Facility Security Code (ISPS-code). Voortaan dienen havens en havenbedrijven op een gelijkwaardige manier beveiligd te zijn als luchthavens. Waar havenbewaking voordien vrijblijvend was, is de bewaking van haven sindsdien een verplichting die alle partijen ten goede komt. Van werfleiders, over havenarbeiders, tot vrachtverkeer. Safety first is het motto voor iedere havenzone en ieder havenbedrijf.

Controlerondes lopen, bezoekers registreren, goederen bewaken, ... Salus Group neemt de verplichtingen en zorgen die bij de naleving van de ISPS-code komen kijken weg bij bedrijven gelegen in havengebieden. Onze bewakingsagenten zijn volledig op de hoogte van de wettelijke normen en voeren statische bewaking uit op de site die hier helemaal mee in lijn ligt. 

De ISPS-code is van toepassing op ...

 • Passagiersschepen
 • Vrachtschepen met een brutotonnage van 500 of meer
 • Havenfaciliteiten die bovenstaande schepen in international verkeer behandelen

Onze veiligheidsagenten met als specialisatie havenbewaking of Port Facility Agents verhogen onmiskenbaar de veiligheid door hun bekwaamheid in toegangscontrole van personen en goederen. Bovendien dragen ze bij tot de productiviteit die vereist is in een havenomgeving.

De Salus Group Port Facility Agents zijn permanent aanwezig op de havensite en kunnen hun diensten ook bewijzen op het vlak van safety, brandpreventie en -bestrijding en allerhande preventieve en productieve permanente controles uitvoeren.

Verhoogde waakzaamheid dankzij professionele bewakingsagenten? Uw terrein of firma in Zeebrugge permanent laten beschermen tegen diefstal en smokkel?

Onze taken havenbewaking Zeebrugge

 • Toegangscontrole op de terminal (ingangs- en uitgangscontrole) 

 • Controle van personeelsleden

 • Controle van vrachtverkeer

 • Statische bewaking van goederen

 • Doorzoeken van goederen

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Salus Group stelt het geschikt aantal havenbewakingsagenten voor op basis van uw locatie, oppervlakte, activiteiten en team. Security is voor ons gegarandeerd een zaak van maatwerk.

Havenbewaking Zeebrugge: permanent én mobiel

Salus Group staat in voor de statische bewaking van havengebieden. Vult u permanente bewaking aan met mobiele bewaking? Dan zit uw zaak safe. Door uw altijd aanwezige bewaking van haven aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een totaalbewaking. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u in staat uw werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten uw core business vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor de eigenheid van uw terrein een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking combineert.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze veiligheidsattesten en certificaten up-to-date zijn? Wij leggen ze graag aan u voor als u dat wenst.

Bent u op zoek naar een ervaren partij in permanente bewaking? Wij lichten u met plezier tot in detail toe hoe we uw havengebied of -bedrijf kunnen bewaken.

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Havenbewaking Zeebrugge? Salus Group verhoogt de veiligheid in uw havenomgeving.Onze gecertificeerde bewakingsagenten bieden dagelijkse bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote havens. Wij staan in voor de continue bewaking van onder meer één havenbedrijf, een geheel havendok of de volledige havenzone. Salus Group schakelt de juiste mensen en de juiste middelen in voor uw bewakingsopdracht. Onze bewaking van haven versterkt u in uw professionele activiteiten vanop de achtergrond.
Salus Group is de partner in permanente bewaking van onder andere ...
 • Havengebieden: havenbedrijven, laad- en loszones, controleposten, ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen, containers, ...
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, werkkrachten en leveranciers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de vaste bewakingspartner van bedrijven in en rond Zeebrugge voor havenbewaking. Naast de bewaking van havens, bieden we tevens onderstaande bewakingsdiensten aan:

Extra informatie inwinnen over onze diensten permanente bewaking? Een bewakingsplan bespreken voor uw business buiten de haven? Natuurlijk! Wij zijn een en al oor.


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Zeebrugge.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van ons bewakingsbedrijf in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Havenbewaking Zeebrugge

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x