Industriële bewaking Doel

Zoekt u industriële bewaking Doel? Toegangscontrole van medewerkers en bezoekende contractors uitbesteden? De handen in elkaar slaan met een bewakingsbedrijf voor uw statische bewaking? Salus Group staat in voor uw dagelijkse bewaking industrie. Het antwoord voor productiebedrijven en opslagfirma's in de ruime regio rond Doel.

De troeven van bewaking industrie

Bij de productie en opslag van goederen wordt uw zaak blootgesteld aan heel wat risico’s, waardoor het goed functioneren van uw bedrijf in gedrang kan komen. De criminaliteit neemt alsmaar toe en firma's en productieprocessen worden steeds complexer. Het is aangewezen mechanische en elektronische beveiligingsmaatregelen te versterken met menselijke preventiediensten die onder meer het controleren van vergunningen op zich nemen en diefstal op uw bedrijfssite tegengaan.

Staat u in voor de productie of de opslag van goederen in de ruime regio rond Doel? Uw bedrijf kent diverse dreigingen waarop u geen vat heeft. Investeren in elektronische beveiliging is cruciaal, maar niet voldoende. Met menselijke preventiediensten bent u pas helemaal gerust. Salus Group levert zo permanente bewaking aan industriële bedrijven. U kan zich continu focussen op uw hoofdactiviteiten, werknemers en contractors terwijl wij ons ontfermen over uw bewaking industrie.

Onze Industrial Agents verzekeren een permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen om zo de risico’s te herkennen, te controleren en te elimineren.

Onze werkwijze voor de bewaking van industrie

Bij Salus Group gaan we doordacht te werk. Hoe? Al onze veiligheidsinstructies worden ondergebracht in “The Salus Group Manual”, de tool bij uitstek van onze bewakingsagenten. Vergis u echter niet, wij zijn theoretisch sterk geschoold in het bewakingsvak maar vullen dit aan met een stevige portie praktijkervaring. Iedere situatie, iedere dreiging, ieder alarmsignaal is een unieke situatie waarop wij snel en op maat reageren.

Productiebedrijf laten bewaken en beveiligen met menselijke knowhow? Uw bedrijfsactiviteiten niet in gedrang laten komen dankzij industriële bewaking Doel?

Onze taken industriële bewaking Doel

 • Identificatie van bezoekers en leveranciers

 • Controle van het personeel

 • Verificatie en acties m.b.t. de interne veiligheids- en hygiëne normen

 • Externe en interne controlerondes

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Bij Salus Group kan een beroep gedaan worden op één of meerdere Industrial Agents die permanent op de site aanwezig zijn.

Permanente en mobiele bewaking hand in hand

Door uw altijd aanwezige bewaking industrie aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een professionele, snelle en discrete totaalbewaking van uw bedrijf. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u en uw medewerkers in staat hun werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten hun takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor de eigenheid van uw bedrijf een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking goed met elkaar verweeft.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze certificaten inzake bewaking industrie op-en-top actueel zijn? Wij leggen ze met plezier aan u voor indien u dat wenst.

Permanente bewakingsdiensten aanvragen? Met onze security professionals rond de tafel zitten voor uw industriële bewaking Doel?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Industriële bewaking Doel gezocht? Salus Group levert continue bewakingsdiensten aan professionelen in Doel.Onze ervaren en gecertificeerde bewakingsagenten bieden kwalitatieve en discrete bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij staan in voor de dagelijkse bewaking van één kantoorgebouw of de permanente bewaking van een ruime industriezone. Salus Group selecteert de juiste mensen en de juiste middelen voor uw bewakingsopdracht. Een stipte en secure permanentie? Een gerust gevoel en gemoed voor zaakvoerders, werfleiders, medewerkers, leveranciers en bezoekers? Absoluut. Onze bewaking van bedrijfsgebouwen versterkt firma's in hun professionele activiteiten vanop de achtergrond.Permanente industriële bewaking Doel omvat de bewaking van ...
 • Industrieterreinen
 • Havengebieden
 • Opslagplaatsen
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca: hotelketens, restaurants, casino's, evenementenzalen, ... 
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de partner van tal van bedrijven in de ruime regio rond Doel voor bewaking industrie. Naast industriële bewaking bieden we volgende continue bewakingsvormen aan aan bedrijven en openbare sectoren:

Bent u in meer dan de zuivere industrie aanwezig? Heeft u interesse in permanente bewaking voor een andere onderneming, bedrijfsactiviteit of organisatie?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Doel.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van onze bewakingsfirma in Stabroek (Antwerpen) via onze Facebook-pagina.

Industriële bewaking Doel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x