Industriële bewaking Geel

Bent u als CEO, werfleider, contractorsverantwoordelijke ... op zoek naar industriële bewaking Geel? Wenst u de dagelijkse, statische bewaking van uw bedrijf uit te besteden aan een bewakingsfirma met kennis van zaken? Salus Group staat paraat met een sterk team security professionals. Wij verzorgen de permanente bewaking van bedrijven in Geel via professionele, menselijke preventiediensten.

De troeven van bewaking industrie

Bij de productie en opslag van goederen wordt uw onderneming blootgesteld aan heel wat risico’s, waardoor het goed functioneren van uw bedrijf in gedrang kan komen. De criminaliteit neemt alsmaar toe en firma's en productieprocessen worden steeds complexer. Het is daarom verstandig mechanische en elektronische beveiligingsmaatregelen te versterken met menselijke preventiediensten.

Produceert uw onderneming goederen? Staat uw zaak in voor de opslag van goederen? Uw bedrijf kent tal van dreigingen waarop u geen vat heeft. Investeren in elektronische beveiliging is cruciaal. Maar met menselijke preventiediensten bent u pas helemaal gerust. Salus Group levert om die reden permanente bewaking aan industriële bedrijven. U kan zich altijd focussen op uw bedrijfsactiviteiten, medewerkers en leveranciers terwijl wij ons ontfermen over uw bewaking industrie.

Onze Industrial Agents verzekeren een permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen om zo de risico’s te herkennen, controleren en elimineren.

Onze werkwijze voor de bewaking van industrie

Bij Salus Group gaan we doordacht te werk. Hoe? Al onze veiligheidsinstructies worden ondergebracht in “The Salus Group Manual”, de tool bij uitstek van onze bewakingsagenten. Vergis u echter niet, wij zijn theoretisch sterk geschoold in het bewakingsvak maar vullen dit aan met een stevige portie praktijkervaring. Iedere situatie, iedere dreiging, ieder alarmsignaal is een unieke situatie waarop wij snel en op maat reageren.

Productiebedrijf laten bewaken met menselijke kennis en kunde? Uw professionele activiteiten niet in gedrang laten komen dankzij industriële bewaking Geel?

Onze taken industriële bewaking Geel

 • Identificatie van bezoekers en leveranciers

 • Controle van het personeel

 • Verificatie en acties m.b.t. de interne veiligheids- en hygiëne normen

 • Externe en interne controlerondes

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Bij Salus Group kan een beroep gedaan worden op één of meerdere Industrial Agents die permanent op de industriesite aanwezig zijn.

Permanente en mobiele bewaking hand in hand

Door uw altijd aanwezige bewaking industrie aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een professionele, snelle en discrete totaalbewaking van uw bedrijf. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u en uw medewerkers in staat hun werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten hun takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel oog voor de eigenheid van uw bedrijf een security plan voor dat permanente en mobiele bewaking met elkaar verweeft.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze certificaten inzake bewaking industrie up-to-date zijn? Wij leggen ze met plezier aan u voor indien u dat wenst.

Permanente bewakingsdiensten aanvragen? Met onze security professionals rond de tafel zitten voor uw industriële bewaking Geel?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Industriële bewaking Geel gezocht? Salus Group levert continue bewakingsdiensten aan professionelen in Geel.Onze ervaren en gecertificeerde bewakingsagenten bieden kwalitatieve en discrete bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij staan in voor de dagelijkse bewaking van één kantoorgebouw of de permanente bewaking van een ruime industriezone. Salus Group selecteert de juiste mensen en de juiste middelen voor uw bewakingsopdracht. Een stipte en secure permanentie? Een gerust gevoel en gemoed voor zaakvoerders, werfleiders, medewerkers, leveranciers en bezoekers? Absoluut. Onze bewaking van bedrijfsgebouwen versterkt firma's in hun professionele activiteiten vanop de achtergrond.Permanente industriële bewaking Geel omvat de bewaking van ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca: hotelketens, restaurants, casino's, evenementenzalen, ... 
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de partner van tal van bedrijven in de ruime regio rond Geel voor bewaking industrie. Naast industriële bewaking bieden we volgende continue bewakingsvormen aan aan bedrijven en openbare sectoren:

Bent u in meer dan de zuivere industrie aanwezig? Heeft u interesse in permanente bewaking voor een van uw andere ondernemingen, bedrijfsactiviteiten of organisaties?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Geel.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van ons bewakingsbedrijf in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Industriële bewaking Geel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x