Industriële bewaking Hasselt

Industriële bewaking Hasselt gezocht? De statische bewaking van uw firma, haar goederen en bezoekers uitbesteden aan doorwinterde security professionals? Van de toegangscontrole van werknemers, tot het toezicht op de veiligheidsmaatregelen, Salus Group levert een volledige permanente bewaking aan bedrijven in en rond Hasselt.

De troeven van bewaking industrie

Bij de productie en opslag van goederen wordt uw onderneming blootgesteld aan heel wat risico’s, waardoor het goed functioneren van uw bedrijf in gedrang kan komen. De criminaliteit neemt alsmaar toe en bedrijven en productieprocessen worden steeds complexer. Het is daarom verstandig mechanische en elektronische beveiligingsmaatregelen te versterken met menselijke preventiediensten.

Blinkt uw firma uit in de productie van goederen? Leidt u de opslag van goederen in goede banen? Dagelijks kent uw bedrijf enkele dreigingen waarop u geen vat heeft. Investeren in elektronische beveiliging is stap in de goede richting. Maar met menselijke preventiediensten bent u pas helemaal gerust. Salus Group levert daarom permanente bewaking aan industriële bedrijven. Het voordeel? U kan zich focussen op uw activiteiten, medewerkers en leveranciers terwijl wij ons ontfermen over uw bewaking industrie. Win-win!

Onze Industrial Agents garanderen een permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen om zo de risico’s te herkennen, te controleren en te elimineren.

Onze werkwijze voor de bewaking van industrie

Bij bewakingsbedrijf Salus Group gaan we doordacht te werk. Hoe we dat doen? Al onze veiligheidsinstructies worden gebundeld in “The Salus Group Manual”, de tool bij uitstek van onze veiligheidsagenten. Vergis u niet, wij zijn theoretisch sterk onderbouwd in bewaking maar vullen dit aan met een pittige portie praktijkervaring. Iedere situatie, iedere dreiging, ieder alarm is een unieke situatie waarop wij snel en gepast reageren.

Uw productiebedrijf laten controleren, observeren en beveiligen? Uw core business niet in gedrang laten komen dankzij industriële bewaking Hasselt?

Onze taken industriële bewaking Hasselt

 • Identificatie van bezoekers en leveranciers

 • Controle van het personeel

 • Verificatie en acties m.b.t. de interne veiligheids- en hygiëne normen

 • Externe en interne controlerondes

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Bij Salus Group kan een beroep gedaan worden op één of meerdere Industrial Agents die permanent op een site aanwezig zijn.

Permanente en mobiele bewaking hand in hand

Door uw altijd aanwezige bewaking industrie aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een professionele, snelle en discrete totaalbewaking van uw bedrijf. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u en uw medewerkers in staat hun werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten hun takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor de eigenheid van uw bedrijf een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking sluitend met elkaar verweeft.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze certificaten inzake bewaking industrie up-to-date zijn? Wij leggen ze met plezier aan u voor indien u dat wenst.

Permanente bewakingsdiensten aanvragen? Met onze security professionals rond de tafel zitten voor uw industriële bewaking Hasselt?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Industriële bewaking Hasselt gezocht? Salus Group levert continue bewakingsdiensten aan professionelen in Hasselt.Onze ervaren en gecertificeerde bewakingsagenten bieden kwalitatieve en discrete bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij staan in voor de dagelijkse bewaking van één kantoorgebouw of de permanente bewaking van een ruime industriezone. Salus Group selecteert de juiste mensen en de juiste middelen voor uw bewakingsopdracht. Een stipte en secure permanentie? Een gerust gevoel en gemoed voor zaakvoerders, werfleiders, medewerkers, leveranciers en bezoekers? Absoluut. Onze bewaking van bedrijfsgebouwen versterkt firma's in hun professionele activiteiten vanop de achtergrond.Permanente industriële bewaking Hasselt omvat de bewaking van ...
 • Industrieterreinen
 • Opslagplaatsen
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca: hotelketens, restaurants, casino's, evenementenzalen, ... 
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de partner van tal van bedrijven in de ruime regio rond Hasselt voor bewaking industrie. Naast industriële bewaking bieden we volgende continue bewakingsvormen aan aan bedrijven en openbare sectoren:

Bent u in meer dan de zuivere industrie aanwezig? Heeft u interesse in permanente bewaking voor een van uw andere ondernemingen, bedrijfsactiviteiten of organisaties?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Hasselt.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van ons bewakingsbedrijf in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Industriële bewaking Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x