Industriële bewaking Mechelen

Uw bedrijf permanent laten bewaken door professionals? Industriële bewaking Mechelen voor uw kleine, middelgrote of grote firma? Salus Group kent de dagelijkse veiligheidsnoden van productie- en opslagbedrijven door en door. Onze bewakingsagenten staan op scherp voor de statische bewaking industrie in het centrum van Mechelen en de bedrijventerreinen Mechelen-Noord en Mechelen-Zuid.

De troeven van bewaking industrie

Bij de productie en opslag van goederen wordt uw onderneming blootgesteld aan heel wat risico’s, waardoor uw bedrijfsflow in gedrang kan komen. De criminaliteit neemt alsmaar toe en firma's en productieprocessen worden steeds complexer. Het is daarom aangewezen de risico's te verkleinen door mechanische en elektronische beveiligingsmaatregelen aan te vullen met gespecialiseerde, menselijke preventiediensten.

Uw bedrijf in het centrum van Mechelen of in de bedrijventerreinen van Mechelen-Noord en -Zuid kent diverse dreigingen waarop u geen vat heeft. Investeren in elektronische beveiliging is een cruciale start. Maar dankzij menselijke preventiediensten bent u helemaal gerust. Salus Group levert om die reden permanente bewaking aan industriële bedrijven. U kan zich zo zorgeloos focussen op uw core business, team en leveranciers terwijl wij ons toeleggen op uw bewaking industrie.

Onze Industrial Agents verzekeren een permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen om zo de risico’s te herkennen, te controleren en te elimineren.

Onze werkwijze voor de bewaking van industrie

Bij Salus Group gaan we uiterst doordacht te werk. Hoe? Al onze veiligheidsinstructies worden gecentraliseerd in “The Salus Group Manual”, de heilige graal bij uitstek van onze bewakingsagenten. Vergis u echter niet, wij zijn theoretisch sterk in het bewakingsvak maar vullen dit aan met een stevige portie praktijkervaring. Iedere situatie, iedere dreiging, ieder alarm is een unieke situatie waarop wij snel en gericht reageren.

Productiebedrijf laten bewaken door bewakingsagenten met theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring? Uw activiteiten niet in gedrang laten komen dankzij industriële bewaking Mechelen?

Onze taken industriële bewaking Mechelen

 • Identificatie van bezoekers en leveranciers

 • Controle van het personeel

 • Verificatie en acties m.b.t. de interne veiligheids- en hygiëne normen

 • Externe en interne controlerondes

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Bij Salus Group kan een beroep gedaan worden op één of meerdere Industrial Agents die permanent op een site aanwezig zijn.

Permanente en mobiele bewaking hand in hand

Door uw altijd aanwezige bewaking industrie aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een professionele, snelle en discrete totaalbewaking van uw bedrijf. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u en uw medewerkers in staat hun werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten hun takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor de eigenheid van uw bedrijf een bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking sluitend met elkaar verweeft.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Salus Group is een ervaren en discrete partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange praktijkervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsbedrijf zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze certificaten inzake bewaking industrie up-to-date zijn? Wij leggen ze met plezier aan u voor indien u dat wenst.

Permanente bewakingsdiensten aanvragen? Met onze security professionals rond de tafel zitten voor uw industriële bewaking Mechelen?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Industriële bewaking Mechelen gezocht? Salus Group levert continue bewakingsdiensten aan professionelen in Mechelen.Onze ervaren en gecertificeerde bewakingsagenten bieden kwalitatieve en discrete bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij staan in voor de dagelijkse bewaking van één kantoorgebouw of de permanente bewaking van een ruime industriezone. Salus Group selecteert de juiste mensen en de juiste middelen voor uw bewakingsopdracht. Een stipte en secure permanentie? Een gerust gevoel en gemoed voor zaakvoerders, werfleiders, medewerkers, leveranciers en bezoekers? Absoluut. Onze bewaking van bedrijfsgebouwen versterkt firma's in hun professionele activiteiten vanop de achtergrond.Permanente industriële bewaking Mechelen omvat de bewaking van ...
 • Industrieterreinen Mechelen-Noord, Mechelen-Zuid, ...
 • Opslagplaatsen
 • Kantoorgebouwen
 • Handelspanden
 • Horeca: hotels, restaurants, evenementenzalen, ... 
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de partner van tal van bedrijven in de ruime regio rond Mechelen voor bewaking industrie. Naast industriële bewaking bieden we volgende continue bewakingsvormen aan aan bedrijven en openbare sectoren:

Bent u actief in meer dan de zuivere industrie? Heeft u interesse in permanente bewaking voor een andere onderneming?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Mechelen.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van onze bewakingsfirma in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Industriële bewaking Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x