Industriële bewaking Zeebrugge

Bent u op zoek naar industriële bewaking Zeebrugge? Wenst u de statische bewaking van uw productie, opslag en bezoekers uit te besteden aan security professionals? Wilt u een bewakingsbedrijf inschakelen voor dagelijkse, permanente bewaking in en rond uw bedrijfssite? Salus Group is expert in menselijke bewakingsdiensten aan bedrijven in Zeebrugge.

De troeven van bewaking industrie

Bij de productie en opslag van goederen wordt uw onderneming blootgesteld aan heel wat risico’s, waardoor het goed functioneren van uw bedrijf in gedrang kan komen. De criminaliteit neemt alsmaar toe en bedrijven en productieprocessen worden steeds complexer. Het is daarom verstandig mechanische en elektronische beveiligingsmaatregelen te versterken met menselijke preventiediensten.

Vaste en nieuwe contractors die komen leveren, klanten op bezoek, ophalen van goederen, ... Uw bedrijf kent tal van dreigingen waarop u geen vat heeft. Investeren in elektronische beveiliging is dan ook cruciaal voor uw business. Maar met menselijke preventiediensten bent u pas helemaal gerust. Salus Group levert daarom permanente bewaking aan industriële bedrijven. U kan zich continu focussen op uw bedrijfsactiviteiten, medewerkers en leveranciers terwijl wij ons volledig ontfermen over uw bewaking industrie.

Onze Industrial Agents verzekeren een permanente bewaking van personen, uitrustingen en goederen om zo de risico’s te herkennen, te controleren en te elimineren.

Onze werkwijze voor de bewaking van industrie

Bij Salus Group gaan we doordacht te werk. Hoe? Al onze veiligheidsinstructies worden ondergebracht in “The Salus Group Manual”, de tool bij uitstek van onze bewakingsagenten. Vergis u echter niet, wij zijn theoretisch sterk geschoold in het bewakingsvak maar vullen dit aan met een stevige portie praktijkervaring. Iedere situatie, iedere dreiging, ieder alarmsignaal is een unieke situatie waarop wij snel en op maat reageren.

Productiebedrijf laten controleren, observeren en bewaken door veiligheidsagenten met kennis van zaken? Uw bedrijfsactiviteiten in een bijzonder beveiligde omgeving laten verlopen dankzij industriële bewaking Zeebrugge?

Onze taken industriële bewaking Zeebrugge

 • Identificatie van bezoekers en leveranciers

 • Controle van het personeel

 • Verificatie en acties m.b.t. de interne veiligheids- en hygiëne normen

 • Externe en interne controlerondes

 • Beheer en observatie van closed-circuit television (CCTV-beelden opvolgen)

 • Beheer van alarmsystemen

 • Brandpreventie en -bestrijding

Bij Salus Group kan een beroep gedaan worden op één of meerdere Industrial Agents die permanent op een site aanwezig zijn.

Permanente en mobiele bewaking hand in hand

Door uw altijd aanwezige bewaking industrie aan te vullen met een mobiele bewaking 's avonds, 's nachts of in het weekend bent u 24/7 verzekerd van een professionele, snelle en discrete totaalbewaking van uw bedrijf. Een combinatie van bewakingsdiensten stelt u en uw medewerkers in staat hun werk ongestoord verder te zetten en zich niet te verliezen in controles of checks die buiten hun takenpakket vallen. 

Bewakingsplan op maat

Salus Group schotelt u nooit een standaardbewaking voor, maar stelt met veel aandacht voor uw bedrijf een gepersonaliseerd bewakingsplan voor dat permanente en mobiele bewaking vlot met elkaar verweeft.

Wie is bewakingsfirma Salus Group?

Bewakingsbedrijf Salus Group is een ervaren partner permanente bewaking voor professionelen. Wij beschikken over deskundige expertise en jarenlange ervaring. Bovendien volgen we de evoluties in bewaking, alarmsystemen, controleprocedures ... op de voet. Zo leiden we op dagelijkse basis kleine en grote bewakingsopdrachten in veilige banen. Als bewakingsfirma zijn wij volledig thuis in de bewaking van industrie-, haven- en werfzones.

Wist u dat ... ? Al onze certificaten inzake bewaking industrie 100% actueel zijn? Wij leggen ze met plezier aan u voor indien u dat wenst.

Een offerte op maat ontvangen voor permanente bewaking? Een afspraak inplannen met onze security professionals om uw industriële bewaking Zeebrugge te bespreken?

Welke gebouwen bewaakt Salus Group?

Industriële bewaking Zeebrugge gezocht? Salus Group levert continue bewakingsdiensten aan professionelen in Zeebrugge.Onze gedreven bewakingsagenten bieden kwalitatieve en discrete bewaking aan, aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij staan in voor de dagelijkse bewaking van één kantoorgebouw of de permanente bewaking van een grote industriezone. Salus Group selecteert de juiste mensen en de juiste middelen voor uw bewakingsopdracht. Een stipte en secure permanentie? Een gerust gevoel en gemoed voor CEO's, werfleiders, medewerkers, leveranciers en bezoekers? Absoluut. Onze bewaking van bedrijfsgebouwen versterkt firma's in hun professionele activiteiten vanop de achtergrond.Permanente industriële bewaking Zeebrugge omvat de bewaking van ...
 • Industriezones en bedrijventerreinen
 • Havengebieden
 • Opslagplaatsen, loodsen, stelplaatsen, containers, ...
 • Kantoorgebouwen
 • Handelsruimtes
 • Horeca: hotels, restaurants, evenementenlocaties, ...
 • ...

Permanente bewaking voor iedere sector en organisatie

Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is al jaren de partner van tal van bedrijven in en rond Zeebrugge voor bewaking industrie. Naast industriële bewaking bieden we volgende continue bewakingsvormen aan aan bedrijven en openbare sectoren:

Actief in andere sectoren of domeinen dan industrie? Wenst u permanente bewaking aan te wenden voor een andere onderneming?


Controlerondes uitvoeren, bezoekers identificeren, alarmsystemen beheren, ... Salus Group is de ervaren expert in industriële bewaking Zeebrugge.

Blijf op de hoogte van onze bewakingsdiensten en werp een blik achter de schermen van onze bewakingsfirma in Antwerpen via onze Facebook-pagina.

Industriële bewaking Zeebrugge

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x